Fotoskolan

Redovisningar

Föredrag

Home » Fotoskolan

Marknadsföring

Submitted by on mars 31, 2011 – 6:45 e mNo Comment

Efter ett par veckor utan några blogginlägg kommer här ett nytt!

Vi på Fotoskolan Skåne har just nu ett marknadsföringsblock som sträcker sig över en månad. Vi har haft genomgångar angående layout i InDesign med Alf, företagande med Stina, hemsidor med Göran och skrivande med Maria.

Just nu håller vi på för fullt med att färdigställa våra fotoböcker som ska innehålla bilder från våra upptäcktsfärder i byar och samhällen utanför Lund. Utöver detta jobbar vi var och en även med att skapa hemsidor.

För ett par dagar sedan hade vi även Oskar Vallinder (som går reklam och magasin på Gamleby folkhögskola) och David Neman (som går bildjournalistik på Mittuniversitetet i Sundsvall) på besök. De berättade om utbildningarna de går, visade bilder och lät oss ställa frågor.

I dag, torsdag, var Daniel Ekbladh på besök och han går också bildjournalistprogrammet i Sundsvall. Han berättade om sin väg från Fotoskolan Skåne till utbildningen i Sundsvall och visade även bilder och kortfilm som han hade gjort.

// Sofia Karlsson

Fotograf: Alexander Golub

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.