Fotoskolan

Redovisningar

Föredrag

Home » Redovisningar

Redovisning – Gummitryck

Submitted by on november 20, 2010 – 9:08 f mNo Comment

Denna vecka har vi haft gummitryck med Bengt, har varit mycket lärorikt. Det har varit kul att få testa på en av de gamla teknikerna, men det har varit mycket spring fram och tillbaka. Till uv-lamporna, till vattenbadet och till torkrummet och sedan väntan på att bilderna ska torka.

Under fredagens redovisning skulle alla i klassen ha en bild var och jag anser att det var en bra redovisning, vi hängde upp dem nedanför trappan så att alla ska få se våra fina gummitryck. Bengt frågade också oss om det kommer vara någon som vill göra gummitryck igen och en del av oss kommer vilja göra det igen och vissa sa blankt nej. Men så är det väl alla tycker ju olika.

I onsdags var hela klassen på Kulturen i Lund, där vi kommer ha utställning från den 23 januari till 27 februari 2011, alltså kommer vernissagen vara den 23 januari. Kom och se vår utställning!

//Beatrice Lillja

Fotograf: Beatrice Lillja och Sofia Karlsson

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.