Fotoskolan

Redovisningar

Föredrag

Home » Fotoskolan

0825- Filmframkallning

Submitted by on augusti 29, 2010 – 7:59 e mNo Comment

Vi har börjat släppa lite på våra trygghetszoner och prata mer  vilket är väldigt trevligt, men där är väl fortfarande någon som är lite småblyg. Mitt mål är att alla ska kunna känna att de kan vara sig själv & släppa loss i klassen snart! Øyvind har varit i klassen idag och pratat om sociala medier, typ facebook, twitter och flickr. Mycket intressant “föreläsning” och mycket fina bildspel.

Sedan var det dags för Bengt att ta över och berätta om filmframkallning vilket vi skulle göra efter lunchen. Lunchen gick för mig och Sebastian (samt kanske någon annan?) ut på att bli så snabb som möjligt med spolarna som vi rullade upp filmen på men jag gav upp ganska snabbt, Sebastian var grymt snabb. Det var många frågetecken under framkallningen men i slutändan fick alla ut användbara filmer. Själv kände jag mig ganska dum när jag stod och gestikulerade i mörkret och sedan insåg att inte en kotte kunde se vad jag gjorde… Efteråt gick min halva av klassen igenom kopieringen vi ska göra imorgon och ja, att säga att jag känner mig fruktansvärt osäker är en underdrift. Vi får se imorgon!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.