Fotoskolan

Redovisningar

Föredrag

Home » Fotoskolan

0903 – Redovisning

Submitted by on september 6, 2010 – 12:50 e mNo Comment

Dem två första veckorna har gått väldigt fort och varit helt fantastiska! Två veckors arbete med analog kamera och vår egen hålkamera avslutades i fredags . Men för många var det bara en början till en framtid i mörkrummet..

Vi hade redovisning hela fredagen med bilderna från vår hålkamera och vi fick hänga upp vår bildserie på tre bilder i samlingsrummet. Sedan gick Bengt och Anne-Grethe igenom varje foto och det blev både ris och ros. Det var intressant att få ett perspektiv på det hela och se och höras alla idéer om hur man tänkte och vad man ville visa med bilderna. Vi hade alla typer av hålkameror. Alla storlekar och därför också olika format och exponeringstider. Det är härligt att se hur olika vi alla är, unika på vars ett sätt som därför gör det väldigt intressant och lärorikt! Det känns bra att få höra andras åsikter, det gäller ju helt enkelt om att både kunna ge och ta.

Efter dessa två intensiva veckor är man fylld av nya idéer och redo för nya utmaningar! Även om det kunde vara lite klurigt det där med hålkamera så har vi alla lärt oss något fantastiskt med det. Visst var det tillfällen då man ville kasta burken och var trött på alla konstiga blickar man fick då man stod utanför ICA i Lund med en kakburk framför sig på gatan. Men ingen av oss gav upp och det resulterade till 21 mästerverk! Bra jobbat kära vänner! Bilderna>>

Jag tror och hoppas att vi alla kommer bevara vår första hålkamera och ta fram den då och då under året…smyga in i mörkrummet och framkalla våra bilder. Vi har ju alla hört Bengts äventyr med hans hålkameror…låt oss inspireras!

//Lollo Lebmark

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.