Fotoskolan

Redovisningar

Föredrag

Home » Fotoskolan

0826 – Kopiering

Submitted by on augusti 29, 2010 – 7:30 e mNo Comment

Dagen började med… öhhh… gudars vad trött jag måste varit haha. Mörkrumsvätskorna skapade förvirring i början av dagen men sedan kom vi igång. Vi har framkallat provbilder, kontaktkartor, fler provbilder samt att jag tror att alla har fixat en av bilderna på sin fotokompis.

Jag svor som en borstbindare när jag var inne på 12:e provkartan (de flesta av mina provbilder syns på en av de sista bilderna nedan) men till sist lyckades jag bli nöjd med bilden, även om det gärna fått vara en lite annan gråskala. Det var mycket spring och lite småtrångt i rummen så när klockan blev fyra och de flesta droppade av efter hand som blev det lugnt och mysigt. Vi fyra som var kvar, jag, Lasse, Sebastian och Anna, hade väldigt trevligt åtminstone tills jag åkte hem strax innan 00.00, de kanske fortfarande är kvar? Skulle inte förvåna mig! Mina fötter gör dock riktigt ont efter att ha haft högklackat på mig och dessutom sprungit 2 vändor till affären ikväll… inte smartaste valet av skor, så här i efterhand. Imorgon blir det gympaskor, fler kopior och förhoppningsvis minst lika roligt!

Anne-Grethes bildanalysföreläsning (jag vet ärligt talat inte riktigt vad jag ska kalla lektionerna, någon som har en idé?) var intressant och hon hade tagit upp två riktigt bra exempel samt tipsade omPhotoshopDisasters som jag brukar kika in på lite då och då.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.